HUNEDOARA & PETROȘANI

Despre noi

DESPRE NOI

Cheia succesului fiecărui om se regăsește adânc înrădăcinată în procesul de educare continuă.

Educația este primul pas spre cunoaștere.

Suntem un centru de formare profesională cu capital 100% românesc, autorizat de către Ministerul Transporturilor, Autoritatea Națională pentru Calificări, Inspecția de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune și Instalațiilor de Ridicat – ISCIR și funcționăm pe piața muncii din 2011.

Acest centru a fost creat din necesitatea angajaților, în special a unor categorii profesionale de a avea o cât mai bună și aprofundată pregătire profesională. În procesul de pregătire, utilizăm săli de cursuri, mijloace și metode moderne de pregătire: prezentări, dezbateri, discuții active, exemplificări și studii de caz. Bineînțeles că pentru a experimenta, trebuie înainte de toate, să vă însușiți cunoștințele și “secretele” meseriei.

Parcurgerea cursurilor și respectarea indicațiilor Lectorilor îndrumători, vă vor permite ca în cel mai scurt timp, să obțineți performanțe semnificative!

Prin specialiștii noștri dorim să asigurăm un nivel de pregătire teoretică și practică pentru cursanți de cel mai înalt nivel, astfel încât absolvirea cursurilor organizate de către firma noastră să reprezinte o garanție pentru angajatorii acestora. Cursurile au un pronunțat caracter practic-aplicativ.

MISIUNE

Încă de la început ne-am asumat rolul de ghid al fiecărui cursant,

având ca scop dezvoltarea personală și profesională a fiecărui om înscris în programele noastre.

Dezvoltarea resurselor umane, creșterea competitivității pe piața muncii, promovarea educației inițiale, formarea continuă a adulților, dezvoltară regională și promovarea principiilor economice și sociale europene;

Creșterea competitivității firmelor românești în cadrul economiei de piață;

Să inspirăm oamenii din România să contribuie alături de noi la transformarea societății în beneficiul generațiilor de azi și viitoare prin propria lor dezvoltare personală și profesională;

Aprecierea gradului de profesionalism al organizațiilor publice și private generat de o cât mai bună pregătire profesională a salariaților, calității produselor și serviciilor prestate de fiecare entitate publică sau privată care a fost supusă unui program de instruire profesională.

VALORI

Iată principiile ce ne reprezintă, pe baza cărora a luat viață compania noastră și sub imperiul cărora dezvoltăm fiecare activitate de zi cu zi!

  • Ne respectăm promisiunile.
  • Punem clientul pe primul loc.
  • Vrem să devenim din ce în ce mai buni.
  • Să fim în temă cu ultimele informații de specialitate și să le aplicăm.
  • Ne finalizăm eforturile prin rezultate.
  • Avem spirit de echipă.

DATE IDENTIFICARE FIRMĂ

As Professional Training

Număr de înregistrare: J20/384/2011

CUI: 28297786

Sediul social: Călan, str. Policlinicii, bl. A, sc. B, ap.20, jud. Hunedoara

Centrul de formare profesională Hunedoara: bd. Corvin, nr. 14, Fosta Școală Generală nr.1, et. 2, Aripa A

Centrul de formare profesională Petroșani: str. Cărbunelui, nr. 2

CERTIFICĂRI